Nová nabídka rekvalifikací

13.08.2014 13:03

Následující informace se týká všech zájemců o projekt, kteří splňují základní podmínky projektu SÍDLIŠTĚ
(věk do 25 let, bydliště Janov, vzdělání max. výuční list).

V rámci přeskupení rozpočtu projektu SÍDLIŠTĚ jsme se rozhodli navýšit objem finančních prostředků, určených pro realizaci rekvalifikačních kurzů.

Nabízíme vám proto následující rekvalifikační kurzy:

Řidičský průkaz sk. B

Máte-li zájem o ŘP sk. B, kontaktujte prosím naši projektovou asistentku (sl. Vinklerová, telefon 778 470 350). Pozveme si vás na předběžnou pracovní schůzku, jejíž součástí bude:

- vstupní pohovor a vzájemná výměna informací

- prověření vaší motivace a předpokladů pro úspěšné absolvování závěrečné zkoušky

Dále od vás budeme požadovat zálohu ve výši 3.000,- Kč. Po úspěšném absolvování vstupního pohovoru, složení zálohy a lékařské prohlídce můžete nastoupit na rekvalifikační kurz. V případě úspěšného složení závěrečné zkoušky vám bude záloha vrácena v plné výši. V případě neúspěchu použijeme tyto peníze (nebo jen jejich část) na uhrazení náhradního termínu závěrečné zkoušky. Budete tedy motivováni k tomu, abyste se ke zkouškám opakovaně dostavovali a udělali pokud možno maximum pro jejich úspěšné složení.

I v případě vaší opakované účasti na závěrečných zkouškách se jedná o velice výhodnou nabídku.

Dalším kurzem, který nabízíme, je

Obsluha motovozíku

Kurz trvá zhruba dva týdny a je určen i těm, kdo nevlastní řidičský průkaz skupiny B.

Výuka probíhá v Mostě, jízdné vám bude uhrazeno.

Pro účast v tomto kurzu není nutná žádná záloha či jiné omezení (pouze opět lékařská prohlídka).

Případné další rekvalifikační kurzy (svářeč, sádrokartonář, pracovník v sociálních službách a další) je možné realizovat po dohodě s naší projektovou asistentkou (sl. Vinklerová, telefon 778 470 350).

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode